Free Download Pass4sure Citrix 1Y0-A17 Dumps

Implementing Citrix XenDesktop 4: 1Y0-A17 Exam
1Y0-A17 Questions & Answers
Exam Code: 1Y0-A17
Exam Name: Implementing Citrix XenDesktop 4
Q & A: 70 Q&As

1. What is the role of the pool management service?
A. Clones virtual machines
B. Turns virtual machines on and off
C. Streams the virtual machine to the users
D. Assigns users to the correct virtual machine
Answer: B

2. Which component of the XenDesktop architecture uses Microsoft Active Directory,to find the
controllers that constitute a farm?
A. Desktop Receiver
B. Domain Controller
C. Virtual Desktop Agent
D. Desktop Delivery Controller
Answer: C

3. An administrator needs to allow each help desk worker in an environment access to one
virtual desktop
Which two types of devices should the administrator configure to allow each help desk worker to
connect to a virtual desktop? (Choose two)
A. Thin clients
B. Fat client devices
C. Remote computers
D. Repurposed computers
Answer: BD

4. An administrator needs to configure pooled desktops for a large number of users and would
like to automate this process. To complete this task the administrator will need to use
___________ and ___________ (Choose the two correct options to complete the sentence)
A. XenServer
B. XenCenter
C. Provisioning Services
D. XenDesktop Setup Wizard
E. Delivery Services console
Answer: CD

6. Scenario: a user is attempting to access a virtual desktop The Web interface sent an .ICA
file,but no ICA. connection was established. Which component of the XenDeskop architecture
has failed to communicate with the virtual desktop?
A. Data Store
B. Desktop Receiver
C. Virtual Desktop Agent
D. Desktop Delivery Controller
Answer: B

7. Which component of the XenDeskop architecture has failed to communicate with the virtual
desktop?
Which issue can the Profile Management feature address in a XenDesktop implementation?
A. Inability of users to stch between multiple profiles
B. Inability of settings to be saved against mandatory profiles
C. Profile bloat because extraneous files are copied to the profile
D. Printing failure because printer properties are not updated at each logon
Answer: C

9. An administrator needs to configure existing hardware that will be repurposed to support
connections to virtual desktops. How should the administrator allow users to connect to their
desktops in this environment?
A. Using domain-joined Windows XP Embedded on a LAN and connecting through a
XenDesktop Ser4lces site to a virtual desktop in full-screen-only mode
B. Using a Windows XP device on a LAN and connecting through a XenDesktop Web site to a
virtual desktop with a Citrix Desktop Receiver window and a toolbar
C. Using a non-domain-joined Windows XP Embedded device on a LAN and connecting through
a Desktop Appliance Connector site to a virtual desktop in full-screen-only mode
D. Using a Windows XP device that connects remotely using Access Gateway through a
XenDesktop Web site to a virtual desktop with a Citrix Desktop Receiver window and a toolbar
Answer: A

10. An administrator changed the settings on the Desktop Delivery Controller so that it uses an
assigned static IP address instead of DHCP.Which result,when verified by the
administrator,shows that the change has been made and ensures that the virtual machines can
successfully register?
A. The firewall ports have been changed
B. The Farm GUID has been added to the registry
C. The DNS has been updated with the new IP address
D. The Desktop Delivery Controller Service has been restarted
Answer: C

…all the Q&As are come from http://www.lead2pass.com/1y0-a17.html

1Y0-A17 exam is an important Citrix Certification which can test your professional skills. Candidates want to pass the exam successfully to prove their competence. Lead2Pass Citrix technical experts have collected and certified 70 questions and answers of Implementing Citrix XenDesktop 4 which are designed to cover the knowledge points of the Planning and Designing Citrix Superdome Server Solutions and enhance candidates’ abilities. With Lead2Pass 1Y0-A17 preparation tests you can pass the Implementing Citrix XenDesktop 4 easily, get the Citrix and go further on Citrix career path.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back