Free Download Pass4sure Citrix CCA NetScaler 9 1Y0-A11 Dumps

Basic Administration for Citrix NetScaler 9.0: 1Y0-A11 Exam
1Y0-A11 Questions & Answers
Exam Code: 1Y0-A11
Exam Name: Basic Administration for Citrix NetScaler 9.0
Q & A: 126 Q&As

Part: A
1: An administrator should configure Link Aggregation on a 7000 NetScaler system when
__________. (Choose the correct option to complete the sentence.)
A.redundancy on a half duplex operation is required
B.redundancy on an operation across multiple data rates is required
C.the bandwidth requirements inbound to or outbound from the Netscaler are greater than 1
Gb/sec
D.the bandwidth requirements inbound to or outbound from the Netscaler are greater than 8
Gb/sec
Correct Answers: C

2: Scenario: An administrator is planning the deployment of a NetScaler system for a large
environment that includes sites in multiple countries. The administrator has determined that GSLB
must be enabled for this environment.
What is a DNS requirement for this environment?
A.The NetScaler must act as an ADNS server
B.The NetScaler system must contain a local DNS server
C.The NetScaler must be configured for iterative DNS lookups
D.The NetScaler system must have 15 root hint servers added as name servers
Correct Answers: A

3: Which feature must an administrator configure so that all transactions on a NetScaler which can
be logged are logged by a syslog server?
A.Device counters
B.System counters
C.HTTP transactions
D.Audited commands
Correct Answers: D

4: Which type of VLAN is used when an administrator leaves the NetScaler system interfaces on
the default VLAN?
A.Tagged
B.Port-based
C.MAC-based
D.Protocol-based
Correct Answers: B

5: Scenario: An administrator must plan the deployment of a NetScaler system for an environment
that requires:
– all traffic to pass through the NetScaler appliance(s)
– outbound connections from a non-routable subnet
– two web server farms to be load balanced by least connections
– all consumer web site traffic to be secured with SSL  – all traffic to pass through a network firewall prior to passing through the NetScaler appliance(s)
– fault tolerence
Which two steps must the administrator take to deploy the NetScaler system correctly for this
environment according to best practices? (Choose two.)
A.Configure USNIP mode
B.Configure Layer 2 mode
C.Deploy the NetScaler system in inline mode
D.Deploy the NetScaler system with high availability
E.Deploy the NetScaler system in a logical one-arm mode
F.Configure a router address as a default gateway for each web server farm
Correct Answers: C D

6: An administrator needs to set up a NetScaler system so that an alert is sent to an SNMP
manager when a specific interface changes state.
Which two SNMP traps must the administrator ensure are enabled to receive the appropriate alerts?
(Choose two.)
A.entityup
B.entitydown
C.InterfaceThroughputlow
D.InterfaceThroughputNormal
Correct Answers: A B

7: Scenario: An administrator is planning the deployment of a NetScaler system for a large
banking corporation. The bank has very stringent Internet security policies and auditing
procedures. One of the requirements for the transaction auditing is that the web server logs record
the original client IP addresses.
Which two features on the NetScaler could the administrator use to meet the auditing requirement?
(Choose two.)
A.USIP
B.RNAT
C.USNIP
D.Edge mode
E.Client IP insertion
Correct Answers: A E

8: An administrator is planning an upgrade from a NetScaler version higher than 6.1 to the
NetScaler 9 version.
In which order should the administrator upgrade the NetScaler system?
Click the Task button to answer.
Click the Exhibit button for instructions on how to complete a Drag and Drop item. Correct Answers:
9: Scenario: A company is deploying a NetScaler system in a network environment in which there
is one non-routable subnet and some subnets are open to the public Internet. The administrator
plans to enable Use-Subnet-IP mode and disable Use-Source-IP mode.
Which two IP addresses could be set as source IP addresses for connections to back-end servers?
(Choose two.)
A.VIP
B.MIP
C.SNIP
D.NSIP
Correct Answers: B C

10: Scenario: An administrator must set up a NetScaler system network with USIP mode enabled.
The NetScaler must be able to preserve client IP addresses in TCP/IP packets reaching the
back-end servers except for connections coming from particular IP addresses that are defined in an
ACL. In the case of connections coming from the IP addresses defined in the ACL, the packets
reaching the back-end servers should receive the NetScaler IP address instead of the client IP
address.
On which entity should RNAT be configured to meet the requirements in this scenario according to best practices?
A.ACL
B.Client
C.Virtual server
D.Back-end server
Correct Answers: A

11: Scenario: An administrator is planning the necessary configurations on a NetScaler system for
an environment that requires the NetScaler system to advertise virtual IP addresses, directly
connected routes and static routes on the upstream routers.
What must the administrator ensure is configured on the NetScaler system for this environment?
A.Static Routes
B.Link Load Balancing
C.Route Health Injection
D.Front-end Health Check
Correct Answers: C

12: Scenario: An administrator installed a NetScaler system and configured the NSIP and MIP for
the system. The NetScaler system will be used primarily for load balancing in this environment.
Which additional step must the administrator take to ensure that the NetScaler system can perform
the necessary server load balancing in this environment?
A.Disable USIP mode on both nodes
B.Use the MIP as the NSIP for a high availability environment
C.Create VIPs for the front-end connections to the back-end servers
D.Enable USNIP mode for the front-end connections to the back-end servers
Correct Answers: C

13: Scenario: A network administrator is deploying a NetScaler system in an environment with a
single subnet using this IP information:
subnet: 192.168.10.32
netmask: 255.255.255.224
default gateway: 192.168.10.40
The administrator already set up the NSIP and MIP addresses using the command line interface.
Which command could the administrator use to complete this set up successfully?
A.add route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.10.32
B.add route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.10.40
C.add route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.10.62
D.add route 192.168.10.0 255.255.255.224 192.168.10.32
E.add route 192.168.10.0 255.255.255.224 192.168.10.62
Correct Answers: B

14: Scenario: An administrator is configuring a NetScaler system in one-armed mode. The
NetScaler appliances are connected to the network through a switch and will be configured as a
pair with high availability (HA) enabled. Which two steps should the administrator take to succesfully configure HA in this environment?
(Choose two.)
A.Ensure the NSIP is identical on both systems
B.Configure a unique nsroot password on each node of the HA pair
C.Disable all system interfaces except the one connected to the switch
D.Configure a Remote Procedural Call (RPC) node password on each node of the HA pair
Correct Answers: C D

15: Which command can an administrator use to set up a NetScaler system to use SNIPs instead of
MIPs for connections to local resources?
A.set ns ip snip -mip
B.set ns mode USNIP
C.add ns mode USNIP
D.enable ns mode USNIP
Correct Answers: D

16: Scenario: An administrator is configuring the NetScaler-owned IP address for a network
environment where the NetScaler IP, the mapped IP, and the back-end servers will be located on
separate subnets. The administrator wants to create as few additional routes on devices, such as the
servers, as possible while maintaining the communications between the NetScaler and the other
devices.
Which two steps can the administrator take to achieve this? (Choose two.)
A.Enable USIP mode
B.Configure VIPs for the devices
C.Ensure USNIP mode is enabled
D.Make the MIP and the NSIP address the same
E.Configure SNIPs on the subnets of the devices
Correct Answers: C E

17: An administrator is deploying a NetScaler system using the command line interface and plans
to configure the MIP as 10.48.192.17.
Which command must the administrator use to correctly configure the MIP for this NetScaler
system?
A.set ns config -ipaddress 10.48.192.17
B.add ns ip 10.48.192.17 255.255.255.0 -type mip
C.add ns config -ipaddress 10.48.192.17 -subnet mask 255.0.0.0
D.set ns ip -ipaddress 10.48.192.17 -netmask 255.255.255.0 -mip
Correct Answers: B

18: During the initial setup of a NetScaler system, an administrator can use the __________
command to correctly set the nsroot password. (Choose the correct option to complete the
sentence).
A.passwd
B.set rpc node
C.set system user
D.add nsroot password
Correct Answers: C

19: An administrator is setting up high availability (HA) using the command line interface.
Which additional step should the administrator take to configure HA when using the command
line interface?
A.Reboot the primary node
B.Specify each interface number
C.Synchronize the SSL certificates, start up scripts and other configuration files on the primary
node
D.Manually disable the HA monitor for each interface that is not connected or not being used for
traffic
Correct Answers: D

20: Scenario: An administrator is configuring two NetScaler appliances for high availability (HA)
using the command line interface. The administrator plans to have the primary NetScaler have the
NSIP address 172.16.200.52 and the secondary NetScaler to have the NSIP address
172.16.200.53.
Which two command line interface commands could the administrator use to configure HA in this
environment? (Choose two.)
A.add node 1 172.16.200.53 on primary
B.add node 0 172.16.200.53 on primary
C.add node 0 172.16.200.52 on secondary
D.add node 2 172.16.200.52 on secondary
Correct Answers: A D

…go to http://www.lead2pass.com/1y0-a11.html to download the lastest full version.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back