Free Download Pass4sure Citrix Certified Administrator (CCA) XenDesktop 5 1Y0-A19 Dumps

Citrix XenDesktop 5 Administration: 1Y0-A19 Exam

1Y0-A19 Questions & Answers

Exam Code: 1Y0-A19

Exam Name: Citrix XenDesktop 5 Administration

Q & A: 97 Q&As

1.Scenario: A customer needs to configure a XenDesktop environment so that an end user has 
the best experience when launching a virtual desktop. The environment needs to be configured 
with fault tolerance so that when a XenServer goes down for maintenance the target device can 
still be deployed by any XenServer with the least loaD. Currently, the customer has a XenServer 
pool consisting of 16 XenServer hosts with 8 GB of memory and a 2 TB SATA hard disk A 2 TB 
Fibre Channel Storage Area Network is attached to the XenServer. The Provisioning services 
host is configured on a stand-alone server with 8 GB of memory and three 500 GB SCSI hard 
disks configured as a RAID 5 configuration.
What is the best write caching method for deploying 800 target devices within a XenServer pool?
A. Cache on the target device and redirect to the RAM of the target device.
B. Cache on the Provisioning services host and redirect the cache on the local file system.
C. Cache on the target device and redirect the cache on a share within the Fibre Channel 
storage repository.
D. Cache on the Provisioning services host and redirect the cache on a share within the Fibre 
Channel storage repository.
Answer: C
2.In a Provisioning services environment, what is the default location of the write cache if no 
location is specified manually.?
A. RAM of the target device
B. Local drive of the target device
C. A subdirectory m the vDisk location
D. A subdirectory in the default Provisioning services installation path
Answer: C
3.An administrator is planning a XenDestop 5 Quick Deploy to demonstrate superior end user 
experience.
What would be considered when planning the Quick Deploy?
A. SQL Sewer 2008 R2 should first be instated and configured on the server that will run the 
Controller.
B. The SQL Server 2005 database for the XenDesktop site should be located on the same 
subnet as the Controller.
C. The hypervisor should on the same subnet as the SQL Server 2008 R2 database for the 
XenDesktop site.
D. SQL Express 2008 R2 should be installed as a prerequisite on the Controller running 
Microsoft Windows Server 2008.
Answer: A
4.Scenario: A company has two sites about 3000 miles apart, one in New York and the other in 
Los Angeles. Each site has 1500 users. XenDesktop site access must be available for all the 
users at both locations. High availability is required so no single port of failure is acceptable.A minimum of _______XenDesktop Controller(s) and _________Provisioning services host(s) 
are necessary to support all 3000 users given the requirements. (Choose the correct option to 
complete the sentence.)
A. 1,1
B. 2,2
C. 3,3
D. 4,4
Answer: B
5.According to Citrix best practices, which storage type should an administrator use to set up a
XenDesktop environment using XenServer?
A. NFS
B. CIFS
C. NTFS
D. Clustered Shared Volume
Answer: A
6.Which three storage types can XenServer use for the virtual machine disks if migrating virtual 
machines without downtime is required? (Choose three)
A. CSV
B. NFS
C. iSCSI
D. Local Disk
E. Fibre Channel
Answer: B,C,E
8.An administrator needs to configure port exceptions to allow the collection of Windows metrics 
using the Windows Remote Management 2.0 service. Which port must the administrator allow 
for this environment?
A. 1494
B. 3389
C. 4752
D. 5985
Answer: D
9.Scenario: An administrator configured a master virtual machine and created a pooled catalog 
with a desktop group. The administrator discovered that antivirus software was not installed on 
the master virtual machine.
How would the administrator update the image pool to include antivirus software for the pooled 
desktops with the least amount of administrative effort? A. Recreate the master virtual machine 
and install the antivirus software.
B. Install the antivirus software on the master virtual machine, then update the catalogC. Convert the master virtual machine to a template and install antivirus software on the 
template.
D. Install the antivirus software on the master virtual machine, take a snapshot of the virtual 
machine and assign the snapshot to the catalog
Answer: C
10.When installing XenDesktop5 using the Quick Deploy method, ___________ (Choose the 
correct phrase to complete the sentence.)
A. all of the components must be installed on the same server
B. the master virtual machine must be running on XenServer 5.5 or higher
C. the master virtual machine must be a member of the same domain as the Controller
D. all of the components that need to be installed are the XenDesktop Controller, Desktop Studio 
and the license server
Answer: A
http://www.lead2pass.com/1y0-a19.html

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back